Battique, Lane Cove

This development invigorates the surrounding residential neighbourhood due to its prime corner position offering much sought-after views towards Batten Reserve. Taking advantage of the elevated site in a quiet setting, Battique has been designed to complement the stunning natural setting by featuring a landscaped internal courtyard or balcony in each individual apartment. The generous set back provides deep landscaped zones along the street front as well as landscaped courtyard zones along its northern, eastern and western borders.

  • Description:

    50 Apartments

  • Construction Value:

    $18mil

  • Services Provided:

    Concept, Architectural Design/DA, VPA, Interior Design, Marketing, CC/CD, Design Management

Takes advantage of the northern aspect and views out to local bushland reserve